HAUER

Terwijl er aan de horizon een onweersbui broeit, scheuren we in onze afgeragde convertible door de ‘Dutch desert’ het gedonder tegemoet. Uit de speakers knalt een mixtape met Queens of the Stone Age, Fontaines D.C. en Sonic Youth…

HAUER maakt eigenwijze en puntige indierock. Catchy liedjes met een angel. Muziek met een ruw randje eelt dat net scherp genoeg is om een gaatje in je hart te rijten. Deze muzikanten, die allen hun sporen verdiend hebben in verschillende bands (o.a. Männer ohne Nerven, C/4, Indium), zetten een live-set neer waar het speelplezier en de energie vanaf spatten. Het tintelende gevoel dat je krijgt wanneer je aan een 9 volt batterij likt.

De mannen van HAUER (voorheen Corduroy) speelden o.a. op De BuitenKroeg Koningsdag Festival Arnhem (tussen De Likt en Claw Boys Claw) en afgelopen januari een showcase op ESNS23. Eerder waren ze o.a. te zien op de Zwarte Cross, als support van The Breeders in Paradiso en The Five Horse Johnson in 013.
Het full lenght debuutalbum “I See Yourself” zal zomer 2023 op vinyl uitkomen. De eerste singles Corpus, I Ride en Angel zijn te beluisteren op Spotify.

Johan Reukers, zang/gitaar
Peter van der Linde, drums/zang
Bart Kaper, gitaar/zang
Alex Miggelenbrink, bas/zang